Onze Diensten

1

Webdesign

Je website is ontzettend belangrijk! En wij begrijpen dat als geen ander. Wij zijn gespecialiseerd in systemen die je zelf online kan beheren (CMS; Joomla, WordPress, Magento). Dus zelf eenvoudig nieuws, afbeeldingen, producten etc toevoegen. Responsive design: je website ziet er op zijn best uit op alle mobiele apparaten, ongeacht de schermgrootte. Gebruiksgemak is #1! Meeste mensen gebruiken een mobiele telefoon i.p.v. een computer.

In ons webdesign gebruiken we de nieuwste technologie, en we zorgen dat alle code en structuur geoptimaliseerd is voor alle gangbare browsers, zoekmachines, smartphones en tablets. Technisch gebruiken wij meestal Joomla, Virtuemart, Worpress, Magento en programmeren in HTML(5), CSS3, PHP, Javascript. Zelf leren werken met je website? Kom eens langs, of maak een afspraak met ons voor training aan huis. Websites met alles op bovenstaande lijst inbegrepen, en een uniek design all-in €249,-. Informeer gewoon vrijblijvend naar de mogelijkheden!
2

SEO – (Google) zoekmachine optimalisatie

Je website wordt zo geoptimaliseerd dat het technisch gezien helemaal in orde is bijvoorbeeld alle keywords, belangrijkste informatie, structuur en links doorgeeft aan zoekmachines. Tevens leveren wij tools waarmee je dit realtime kan volgen denk aan Google Analytics. Met deze tool kun je al het gruik monitoren. Dit is belangrijk als je bijvoorbeeld veel conversies wil genereren.

SEO zit in vrijwel alle gevallen bij je offerte inbegrepen. Dit omdat het belangrijk is bij de bouw van je direct rekening te houden met de structuur en leesbaarheid van je website. Een voorbeeld; bij een niet geoptimaliseerde Wordpress website zie je bijvoorbeeld het volgende in de adresbalk van je browser: “jouwwebsite.nl/index.php?com_content&id=145” Na optimalisatie wordt dit bijvoorbeeld: jouwwebsite.nl/diensten. De website wordt veel beter gevonden, en het staat ook nog veel beter!
3

Continuïteit na oplevering van je site

Uw website is heel belangrijk, en wij voelen deze verantwoordelijkheid, ook na oplevering. We leveren geen half werk. Niet tevreden? Laat het weten en we doen er wat aan. Dit gebeurt in bijna alle gevalle kosteloos! Na oplevering zijn we je daarnaast van dienst wanneer je dat maar nodig hebt. We werken tegen uurtarief of op projectbasis. Nieuwe functies, nieuwe content, afbeeldingen, toevoegen van een webshop op een bestaande website. Wanneer het maar nodig is. Neem je een (full) service technisch onderhoud dienst af? Dan is je website altijd up to date, bewaren wij iedere week een backup en heb je altijd gratis een support. Ook kleine wijzigingen zonder extra vergoeding doen we dan nooit moeilijk over.

Daarnaast houden we Google voor je in de gaten. Zo passen we keywords en optimalisaties aan wanneer je nieuwe diensten hebt, of je site is aangepast.
4

Grote projecten

Maatwerk? Grote projecten? PHP ontwikkeling? APPS? Marketing? (creative)Strategie? Wij werken met veel professionals. In house hebben wij natuurlijk WordPress, Joomla, Virtuemart, Magento, Woocommerce en PHP/HTML/CSS experts. Daarnaast werken we op freelance basis met diverse bureau’s voor bijvoorbeeld internet marketing, branding, Google Adwords, APP ontwikkeling, en die-hard PHP programming.
5

Duurzaam?

Wij zijn sinds 2021 100% CO2 neutraal. Wij compenseren alle CO2 uitstoot (auto, trein, bus, gas, papier, “grijs” serververbruik) via Trees For All en gebruiken echte Nederlandse groene stroom(stroom afkomstig van zonnepanelen). Voor ieder nieuw project kopen we ook nog eens nieuwe boom in Nederland of steunen we een project ergens waar het hard nodig is door boskap of branden. Zo wordt ook jouw website ineens een stuk duurzamer. Niet alleen om de bovenstaande redenen, maar ook omdat wij deze optimaliseren en bouwen met zeer efficiënte technieken, en deze Nationaal bossenfondsdus minder stroom zal verbruiken bij de bezoeker EN bij de web host. Onze meest recente compensatie is gedaan in mei 2021. Dit is een schatting voor 2021, maar mocht later blijken dat we meer moeten compenseren dan doen we dit later in het jaar. Wij vinden het erg belangrijk dat met de enorme groei in IT, internet, computers en allerlei online diensten goede compensatie plaatsvind, en dat alles zo duurzaam als mogelijk gebeurt. Dit betekent niks verspillen, maar ook compenseren voor dat wat nodig is en niet “groen” gedaan kan worden.